AG VEBO d.o.o.
ugostiteljska oprema
business equipment
Tržaška cesta 133, SI - 1000 Ljubljana
T: + 386 (0)1 2568 467
G: + 386 (0)31 578 317
E: info@vebo.hr
W: www.vebo.hr

Električne grijalice Burda Term, 2000W

Električne grijalice Burda Term, 2000W

Električne grijalice Term 2000 IP67 – prodajni hit njemačkog proizvođača Burda WTG – najbolja su infra zračila na tržištu. Zvaničnu internetsku stranicu proizvoda – proizvođača možete naći ovdje.
Izuzetna zaštita grijalice IP67 teoretički omogućava rad grijalice do 1 m pod vodom i to s kućištem bez zaštite staklom! Činjenica da zračilo Term 2000 nema zaštitno staklo je vrlo važna zbog provjetravanja žarulje (zračila) jer žarulje u zatvorenom kućištu mogu dostignuti samo 20 % životne dobi.

Važno obilježje svih BURDA grijalica su žarulje (zračila) s kratkovalnim zrakama što u praksi znači da kratkovalne infra zrake koje dolaze iz zračila NE griju atmosferu nego se toplota oslobađa iz zrake tek tada kada dođe do elementa koji je gušći od zraka. Znači da se toplota stvara tek tada kada zraka dođe do čovjeka. Infracrveni kratki val osigurava 92 % iskorištenja što nije moguće dostignuti s nijednim drugim metodom grijanja. To također znači optimalno korištenje i najdužu životnu dob zračila a ujedno i uštedu za vas. Prikaz montaže grijalice možete naći ovdje.

Vrlo moderno dizajnirano kućište grijalice od čvrstog aluminija i poseban bipolni reflektor iza zračila te najbolja žarulja na tržištu – PHILIPS HeLeN Gold – napravljena je posebno za Burda WTG zračila – pružaju izuzetne rezultate kod zagrijavanja otvorenih terasa. Prednosti infracrvenih kratkovalnih zračila Burda WTG možete naći ovdje.

Osnovni podaci:

Boja grijalice: srebrna
Žarulja (zračilo): PHILIPS HeLeN Gold (Burda WTG) – 5000 sati rada
Klasa zaštite: IP67 (najviša klasa zaštite na sijvetu)
Nazivna snaga: 2000 W, 230 V
Dimenzije: dužina 60,5 cm, dubina 12,5cm in visina 9,5cm, težina grijalice 2,5kg
Jamstvo: 2 godine na električnu grijalicu i 1 godina na žarulju PHILIPS HeLeN Gold
Certifikati: CE, RoHs, GS.
Upute za upotrebu i ugradnju grijalice Term 2000 možete naći ovdje.

U ponudi je i postolje za dve, tri ili četiri grijalice. Postolje je masivno – težko 50 kg i posljedično otporno na padove zbog vjetra ili slučajne udarce i udarce gostiju.

Informativna cijena infracrvene grijalice Burda Term: